Jobb, vikt och utlandsresa!

Ursäkta extremt dålig uppdatering. Jag jobbar på för fullt just nu. Och det sliter som fan på en att jobba nätter, märker jag. Så när jag är ledig så orkar jag knappt ens vara social, än mindre träna. Men jag har gymmat en gång iaf, och sprungit en gång. Och tvingar mig till att socialisera. Och kul har det varit! I lördags var jag på sommarfest med en granne som även är en klasskompis, och drack vin för första gången sedan operationen. Jag drack en flaska vitt fördelat över kvällen och jag var rätt onykter på det, heeeela kvällen. Ibland bara lite lullig, sen slog det till igen och igen. Så jo, jag tycker nog jag är mer lättpåverkad nu. Om än inte så mycket. Gott var det i alla fall.

Jag och en kompis har även bokat en resa till Turkiet i slutet av sommaren. Den 25 augusti åker vi till Marmaris i en vecka. Ska bli heeeeelt underbart. Som jag längtar! Bara sol, bad och avslappning tills skolan börjar. All inclusive så jag behöver inte tänka på mat heller, ska bli så skönt. Det var sååå länge sen jag var på solsemester. Det bästa är att jag köpt ett badlinne och provat ett som jag inte kunnat ha på länge, och jag känner mig faktiskt bekväm i dem (fast okej, lite naken känner jag mig nog). För 37 kilo sedan skulle den här resan bara inneburit ångest, men nu känns det ändå okej. Värt det för att få sola och bada!

Viktnedgång sedan förra veckan är iaf 1.3 kg och jag väger idag 106.4 kg! -37.2 kg totalt. Det är liiite mer än hälften av min önskade viktnedgång. WOHO! Mitt mål är att vara under hundra innan skolan börjar 2 september. Det borde jag klara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0