Kaos och ordning

Det är svårt att hinna med att skriva när man har världens roligaste praktik hela veckorna och världens kaosigaste hem att reda ut på helgerna. Det var fel på min kallelse, så det var inget infomöte 2 när jag kom till Simrishamn förra veckan. Istället blev jag vägd och mätt och fick åka hem och ha telefonkontakt med dietist och sköterska. Det känns som att jag börjar få ordning på allt nu. Hoppas bara att remissen för blodgruppering kommer på måndag så att de hinner få provsvaren innan op nästa måndag. Det går fort framåt nu. Dessutom känner jag en förkylning smyga sig på. Det får inte hända, så idag ställer jag in gymträningen och ger mig ut på en frisk vårpromenad för det tror jag botar allt.

Angående den här praktiken igen. Jag kan inte sluta babbla om dessa underbara kids med alla jag känner för jag är så jäkla glad. När det är fredag längtar jag till måndag. Nu har jag bara tre skoldagar kvar med dem nästa vecka och jag vet inte hur jag ska ta in det. Det känns så sorgligt. Försöker intala mig själv att jag kommer och hälsar på nästa termin när jag är ute i en annan klass på skolan. Men... Det är ju inte samma sak. Vilket också får mig att tänka på att om jag känner så här efter 4 veckor med ungarna, hur ska det då gå när jag är klar och får en klass i 3 år som jag sedan ska släppa ifrån mig?

Informationsmöte 2

Imorgon är det dags för infomöte 2 i Simrishamn. Två timmars resväg dit och två timmar tillbaka. Oh yes, underbart. Not. Jag hade så himla jävla gärna hellre varit på praktiken imorgon. Så otroligt underbara ungar i min partnerklass och jag bara älskar att gå dit och umgås med dem hela dagarna. Vill aldrig att dessa fyra veckor ska ta slut. Samtidigt som jag såklart vill att operationen ska komma och vara förbi så att jag kan påbörja mitt nya liv. Och praktik kommer jag att ha nästa termin också. Fast inte i den här klassen... Buhu. Jag är så sjukt nöjd med mitt yrkesval och kan knappt vänta tills utbildningen är över och jag får en egen grupp med coola kids att lära en massa. Oj oj oj, vilket jobb jag har valt. I love it.

Längtan

Idag är det precis en månad kvar. Det börjar närma sig. Tiden kommer att rusa fram för på måndag börjar min praktik. Jag längtar! Har inte tid att skriva mer, fast 2 miljoner frågor cirkulerar i huvudet, för nu börjar SATC.

33 dagar kvar

Jag är så jävla stolt över mig själv idag. Jag har ju varit hemma hos familjen i 1,5 vecka över påsk och helgen före, och jag trodde verkligen att jag skulle ha gått upp några hekton eller kanske till och med ett kilo. Jag ställde in mig på det för att inte bli besviken, för jag hade ju inte tränat som vanligt utan bara gått på lite promenader, och jag hade ätit lite mer än normalt och fuskat ett par gånger. MEN, idag när jag skulle rapportera till dietisten så ställde jag mig på vågen och såg att jag gått ner 2,5 kilo på dessa två veckor. Så underbart! Så nu är min sammanlagda viktnedgång 13 kg. Det är ju helt sjukt! Jag är så redo för denna operationen nu, jag bara går och väntar.  Vill få den gjord så jag kan börja mitt nya liv. 
 
 
Idag blir det gymet. Igår gick jag hem från skolan (ca 30 min promenad) och det var helt underbart i vårvädret. Jag känner knappt igen mig själv. Förut orkade jag knappt gå till torget här nära mig och handla eller ta bussen, så ibland tog jag bussen dit. Nu går jag av där med flit för att få ett par minuters frisk luft, för att det är skönt. Jag är så himla glad att den här resan är påbörjad. Nu blir det modifast chokladpudding till frukost! Lyx!

RSS 2.0